Вічна казка кохання

Чудову нагоду помандрувати країною любові, поблукати вулицями великого щастя мали учні 8-11 класів під час розважального вечора-конкурсу до Дня святого Валентина «Вічна казка кохання», що пройшов 17 лютого. Прекрасний захід підготували учні 10 класу та класний керівник Гривас В.П.

Це свято найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення. Кохання – це ще й почуття людяності, шляхетності, воно має дуже велику силу. У цьому мали можливість переконатися присутні у залі.

Ведучі вечора Клімовських Аріна та Іванов Юрій розповіли про історію свята, нагадали про походження символічної листівки-зізнання, яка має назву «валентинка» і її значення сьогодні.

Пари учасників від кожного класу випробовували свою мужність, романтичність, поетичність, талановитість у конкурсах «Представлення», «Музичний», «Дерево кохання», «Танець», «Хто я?», «Зроби Валентинку», «Дай правильну відповідь», «Вірші про кохання».

Врешті-решт кожна пара отримала приз, а пережмоцями стали учень 8 класу Середа Владислав та учениця 11 класу Привалова Юлія.

Нехай у житті кожного поряд буде кохання і любов до матері й батька, землі, любов одне до одного.

/Files/images/2017_валентин5.JPG

/Files/images/2017_валентин.JPG

/Files/images/2017_валентин4.JPG

/Files/images/2017_валентин2.JPG

/Files/images/2017_валентин3.JPG

/Files/images/2017_валентин1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 108

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.